Nick Johnson
Nick Johnson
Nick "Lesona" Johnson, CS: GO ve OWL konularına odaklanan bir gazetecidir. Esports'a olan ilgisi CS: S ile başladı ve hem esports yazarı hem de hevesli bir hayranı olarak kariyerine büyüdü ve ona hem rahat hem de profesyonel sahnelerde benzersiz bir bakış açısı sağladı. Twitter: @Lesona_

2019 Overwatch League Grand Finallerini İzlemek İçin: Vancouver Titans - San Francisco Shock

Overwatch League 2019 Grand Finallerini Nasıl İzleyebilirim
Twitter'da paylaş
Twitter
Facebook'ta paylaş
paylaş
Reddit üzerinde paylaş
Reddit
E-postada paylaş
E-Posta

Fanların bu aksiyona katılabilecekleri bir sürü yol var.


Overwatch League'in ikinci sezonu, ne olursa olsun bugün sona erecek. Ancak taraftarlar sezonu izleyebilmeden önce, Vancouver Titans ve San Francisco Shock, Philidelphia'da 2 Sezonunun en çok oynanan maçı için birbirlerini almak zorundalar. Hayranların Büyük Finallere uyum sağlayabilmelerinin yollarını inceleyelim.

GENEL MÜDÜRLÜK BÜYÜK FİNALLERİNİ NEREDEYE NEREDE

Overwatch League Grand Finalleri, Watchpoint Preshow ile başladı. 2 PM EDT / 11 AM PDT / 7 PM UTC + 1 / 8 PM CEST. Maç bir saat sonra başlayacak 3 PM EDT / 12 PM PDT / 8 PM BST / 9 PM CEST.

Program aşağıdaki gibidir:

  • 2 PM EDT: Watchpoint Preshow
  • 2: 30 PM EDT: Zedd'den Karaciğer Performansı
  • 3 PM EDT: Vancouver Titans (25-3, +61 harita farkı) vs. San Francisco Şoku (23-5, + 66 harita farkı) Büyük Finaller

Aslında, izleyicilerin Overwatch League Grand Final'lerini kontrol etmesinin birkaç yolu var. Hayranlar, Overwatch League'in 2 Grand Final Finallerine birkaç şekilde ayarlayabilir:

ESTNN'DEN DAHA FAZLASI
BAYKUŞ: “Uygunsuz Kişisel Davranış” Nedeniyle Guangzhou Suçlama Eileen'i Serbest Bıraktı

Ayrıca, eğer hayranlar kanepede çöküp televizyondaki finalleri izlemek isterlerse bunu da yapabilirler. ABC, Overwatch League Sezon 2 Grand Finallerini televizyonda 3 PM EDT ile başlayacak. Overwatch League'in inanılmaz Sezon 2'i hakkında bir şey kaçırdıysanız, Büyük Finaller Önizleme hakkımızı inceleyin. okuyun!

Sonunda, bizi takip etmekten çekinmeyin Twitter, Facebook, ve YouTube Fortnite, Dota 2, Counterstrike: Global Offensive ve Overwatch gibi en büyük haberlerle ilgili en yeni haberlerin en son haberleri için.


Resim VIA: Overwatch Ligi

▰ Daha fazla Overwatch Haberler

▰ En Son Espor Haberleri

REKLAM