Matt Pryor
Matt Pryor
Matt är en examen från södra New Hampshire University. Han uppskattar alla esports-titlar men fokuserar främst på Fortnite och Call of Duty. Matt analyserar kontinuerligt spelet och spelar själva spelen för att bättre förstå beslut i spelet av de bästa spelarna i världen.

FNCS Kapitel 2 - Säsong 6 Broadcast Viewing Guide & Twitch Drops

En orange FNCS-sköldlogotyp visas över orden "Fortnite Champion Series" på en lila bakgrund med vita och orange linjer som skjuter diagonalt uppåt.
Dela på twitter
Tweeta
Dela på facebook
Dela
Resurs på Reddit
reddit
Dela på e-post
E-post

Ta reda på var, hur och när du kan se hela denna säsongs Fortnite Champion Series-action!


Du har nu möjlighet åttonde säsongsbetonade Fortnite Champion Series (FNCS) tävlingen är officiellt igång med det första av tre kval. Liksom förra säsongen har Kapitel 2 – Säsong 6 en helt ny upplevelse för spelare och ytterligare en cool $3M USD på gång. Låt oss inte glömma den svårfångade Axe of Champions, som alla regionala vinnare samlar in tillsammans med pengar och överlägsenhet.

När spelare ser ut att ta hand om affärer har teamet på Epic Games återigen tagit tillbaka officiella sändningar. Många av scenens största hjärnor, som veteranerna MonsterDface och ShyoWager, är ansvariga för att rapportera den historiska betydelsen av dessa händelser. Dessutom måste varje inblandad sändningstalang anropa åtgärden, vilket kan vara ganska knepigt i Fortnite.

Med allt sagt är uppställningen i, och fans vet nu vem som kommer att ringa åtgärden, tillhandahålla analys och när FNCS-strömmarna kommer att inträffa. Låt oss ta en titt på all den informationen och kort peka på Twitch Drops.

Läs också: Episkt för att testa "Open" & "Aura" Scrims i spelet för EU-konkurrenter 

Broadcast Lineup & Streams tillkännages

Säsong 6-sändningsteamet innehåller främst bekanta ansikten i turneringens många regionala strömmar. Låt oss ta en titt på vem som kommer att anropa åtgärden för de olika regionerna som är inblandade:

MER FRÅN ESTNN
Fortnite V3.60 Update Patch Notes

Europa

NA öst

  • English
  • Värd: ZekimusPrime
  • AussieAntics
  • MonsterDface
  • VividFN
  • AdamSavage

NA väst

  • English 
  • Värd: ZekimusPrime
  • xSUND0WN
  • lerstehling
  • Hej KellyLink
  • ShyoWager

Brasilien

  • Portuguese
  • Värd: melanylolee
  • nevesthaue
  • RainyCreaes
  • yt_virti
  • risk1nner
  • Fla_eikani

Läs också: FNCS Kapitel 2 – Förhandsvisning av säsong 6 

Broadcast Schema

Varje veckokvalificering kommer att ha en särskild ström på söndagar för de regioner som anges ovan. Sändningarna stannar inte där och fortsätter till FNCS Semifinaler och Grand Finals. Här är alla datum för kval och avancerade omgångar, följt av det fullständiga visningsschemat för de kommande veckorna:

  • Kval 1 – 25 april
  • Kval 2 – 2 maj
  • Kval 3 – 9 maj
  • Semifinal – 22 maj
  • Omstartrunda – 23 maj
  • Grand Finals – 29-30 maj

Europa

  • Tävling / sändning börjar: 1:15 ET / 7:15 CET
  • Tävling / Broadcast börjar slutar: 4:30 ET / 10:30 CET

NA öst

  • Tävling / sändning börjar: 5:00 ET / 2:00 PT
  • Tävling / Broadcast börjar slutar: 5:15 ET / 2:15 PT

NA väst

  • Tävling / sändning börjar: 9:15 ET / 6:15 PT
  • Tävling / Broadcast börjar slutar: 12:30 ET / 9:30 PT

Brasilien

  • Tävling / Broadcast börjar: 4:15
  • Tävling / Broadcast börjar slutar: 7:30

Läs också: Bästa trios som går in i FNCS kapitel 2 - säsong 6 

Vad händer med Twitch Drops?

Sedan kapitel 2 – säsong 1 har Epic erbjudit föremål i spelet för Fortnite Champion Series-tittare i form av Twitch Drops. Dessa belöningar inkluderar vanligtvis en spray, emote, bakgrund och ett ryggbling. Idag meddelade Epic att FNCS Twitch Drops skulle återvända den här säsongen. Tyvärr orsakade tekniska problem problem i processen. Fans måste vänta till senare den här säsongen för att få sina droppar.

MER FRÅN ESTNN
Fortnite V3.60 Update Patch Notes

Den första officiella FNCS-sändningen börjar i helgen med den europeiska regionen. Var noga med att ställa in och se vilka lag som vinner ut när de går ett steg närmare historien!

Bild: Epic Games

▰ Mer Fortnite Nyheter

▰ Senaste Esports-nyheterna

ANNONS