Nick Johnson
Nick Johnson
Nick "Lesona" Johnson este un jurnalist esportat cu accent pe CS: GO și OWL. Interesul său pentru esporturi a început cu CS: S și a crescut într-o carieră atât ca scriitor de esporturi, cât și ca un fan avid, oferindu-i o perspectivă unică asupra scenelor casual și profesional. Twitter: @Lesona_

Unde urmăriți marile finale ale Ligii Overwatch 2019: Vancouver Titans v. San Francisco Shock

Cum pot urmări marea finală a Ligii Overwatch 2019
Share on twitter
Tweet
Share on Facebook
Share
Trimite pe reddit
Reddit
Distribuiți pe e-mail
E-mail

Există o mulțime de modalități prin care fanii pot intra în acțiune.


Cel de-al doilea sezon al Ligii Overwatch se va încheia astăzi, indiferent de situație. Înainte ca fanii să poată acoperi sezonul, însă, titanii de la Vancouver și șocul de la San Francisco trebuie să-l ducă unul la altul în Philidelphia pentru cel mai hibrid meci din sezonul 2. Haideți să vedem câteva dintre modalitățile prin care fanii pot face tonul în Grand Finals.

UNDE ȘI CÂND CĂRĂȚI FINALA GRANDULUI DE LEGĂTURI SUPLIMENTARE

Marea finală a Ligii Overwatch începe cu Watchpoint Preshow la 2 PM EDT / 11 AM PDT / 7 PM UTC + 1 / 8 PM CEST. Meciul va începe o oră mai târziu la 3 PM EDT / 12 PM PDT / 8 PM BST / 9 PM CEST.

Programul este următorul:

  • 2 PM EDT: Vizualizare Prezentare
  • 2: 30 PM EDT: Performanța hepatică de Zedd
  • 3 PM EDT: Vancouver Titans (25-3, +61 diferențial hartă) vs. San Francisco Shock (23-5, + diferență de hartă 66) Grand Finals

De fapt, există mai multe modalități prin care telespectatorii pot verifica marea finală a Ligii Overwatch. Fanii pot face parte din marile finale ale sezonului 2 din cadrul Overwatch League în mai multe moduri:

MAI MULT DE LA ESTNN
Patru schimbări de eroi pe care am fi vrut să le vedem în Overwatch 2

În plus, dacă fanii vor să se prăbușească pe canapea și să urmărească finala la TV, pot face și asta. ABC va transmite marea finală a sezonului 2 de la Overwatch League la televizor începând de la 3 PM EDT. Dacă ați ratat ceva despre incredibilul sezon 2 al Ligii Overwatch, consultați Previzualizarea Marelui Final în dreapta aici!

În cele din urmă, nu ezitați să ne urmați Twitter, Facebook, și YouTube pentru cele mai noi știri despre sporturi pentru toate cele mai mari știri despre cele mai mari esports, cum ar fi Fortnite, Dota 2, Counterstrike: Global Offensive și Overwatch.


Imagine VIA: Liga Overwatch

pariază pe Overwatch

Iată ghidul final pentru a începe Pariuri pe sporturi Overwatch

▰ Mai mult Overwatch Noutăți

▰ Ultimele știri despre sporturi

pariază pe Overwatch

Iată ghidul final pentru a începe Pariuri pe sporturi Overwatch

PUBLICITATE