News Esports Bintang

Berita Esports Paling Apik

Macem-macem item Liga Legenda anyar sing diwenehi tembung Buff lan Nerf ing antarane warna abu-abu

League of Legends Patch 10.24 Analisis Lan Sorotan

/
Apa tegese Patch 10.24 kanggo sampeyan. Nganyari pisanan saka preseason yaiku ing antarane kegilaan owah-owahan item anyar. Sawetara minggu kapisan iki pancen liar nanging pungkasane wiwit rada sithik. Kaya sing diarepake, ana sawetara sing kurang sukses lan ...
terus
Wawancara Eksklusif karo Panganan Tim Envy

Wawancara Eksklusif karo Panganan Tim Envy

/
Mung seminggu sawise kemenangan Tim Envy marang 100 Maling ing Kualifikasi Ditutup Nerd St. Gamers, kita duwe kesempatan kanggo wawancara karo Victor "panganan" Wong. Ing taun iki, Valorant nyumurupi sukses banget nalika para pemain CS: GO padha kumpul saka adegan tingkat 2 kanggo bersaing ing esport anyar. Saka…
terus
Telung karakter Fortnite nuduhke kulit bal-balan NFL ing latar mburi biru kanthi lintang-lintang lan logo Fortnite lan NFL ing sudhut

Fortnite & NFL Ngembangake Kemitraan, Klambi Paling Anyar Kanggo Rilis Tanggal 25 November

/
Kulit NFL game anyar bakal katon ing toko barang Fortnite minggu iki. Liga Sepak Bola Nasional (NFL) dina iki ngumumake perpanjangan kemitraan karo Epic Games lan judhul Battle Royale sing misuwur yaiku Fortnite. Wahyu iki ngejutake, amarga crossover Fortnite x NFL iki nggawe bisu sadurunge ...
terus
Persiyapan komputer ditampilake kanthi monitor, keyboard, mouse lan speaker Logitech G560 kanthi lampu biru lan kuning ing mburi kabeh

Five Speaker Game Paling Apik Ing 2021

/
Nalika nggawe sistem impen utawa milih konsol favorit. Penting, kita kudu nggawe aksesoris sing paling cocog. Ing artikel iki, kita bakal nemokake 5 speaker paling apik sing bisa sampeyan mainake ing taun 2021. Saka kabeh tujuan nganti konsol, kita entuk…
terus
Valerant First Strike UMG Closed Qualifier Entuk Kemenangan TSM

Valerant First Strike UMG Closed Qualifier Entuk Kemenangan TSM

/
Kualifikasi Ditutup UMG dipungkasi kanthi TSM lunga kanthi kamenangan 3-1 nglawan FaZe Clan, lan loro tim liyane bakal gabung ing Final Regional Amerika Utara Strike ing Desember. Kualifikasi Ditutup UMG minangka turnamen pungkasan sadurunge Final Serangan Pertama Amerika Utara,…
terus
Loro pasuryan prajurit dilebokake kanthi setengah kanthi tembung Black Ops Cold War ing ndhuwur lan informasi kanggo turnamen Twitch Rivals ing sisih tengen layar.

Kepiye Nonton $ 50K Rival Epal Ireng Pertunjukan Perang Dingin

/
Bengi iki kita bakal ndeleng sawetara pemain CoD paling apik ing saindenging jagad kanthi rega $ 50K ing turnamen BOCW pertama Twitch Rivals. Twitch Rivals bakal dadi tuan rumah turnamen Perang Dingin Ops Ireng sing pertama bengi iki karo Pameran Perang Dingin Ops Ireng kanthi kemitraan karo Mountain Dew lan…
terus
Kepribadian Dota 2 lan tuan rumah Jake "SirActionSlacks" Kanner mesem banget nalika nudingi senapan driji menyang kamera

Dota 2: Tim Anyar SirActionSlacks, Arkosh Gaming, Dicethakaké

/
Pungkasane, kita ngerti jeneng kabeh pemain sing bakal nyoba nylametake adegan NA Dota 2. Wiwit COVID-19 dadi masalah, umume wilayah Dota 2 sing kompetitif dadi kurang aktif tinimbang sadurunge. Asile, Jake "SirActionSlacks" Kanner mutusake nggawe tim sing bakal nyoba…
terus
Loro tentara melu perang ing dalan kanthi gendera biru ing antarane perang modern kanggo Call of Duty

Dev Ward Tanpa wates negesake luwih akeh konten sing bakal teka ing perang modern sawise musim 6

/
Dina iki dadi pungkasan Perang Modern ing Musim 6, nanging pangembang wis negesake manawa luwih akeh konten sing bakal diwiwiti. Sawise mbebasake Perang Dingin Ops Ireng rong minggu kepungkur, akeh penggemar sing ditinggalake mbebasake taun kepungkur, Modern Warfare. Nanging, sawetara penggemar terus mainake…
terus
Karakter Fortnite nganggo sandhangan ski abang lan putih ana ing jejere logo Piala Nick Eh30 sing nampilake Fortnite lan informasi babagan acara kasebut ing sisih kasebut

Fortnite: $ 10,000 Nick Eh 30 Hasil Piala

/
Pemain Fortnite sing entuk kemenangan ing Nick Eh 30 Cup kaping pisanan? Pencipta konten, kepribadian Twitch lan pemain kompetitif kadang-kadang Nick "Nick Eh 30" Amyoony gabung karo komoditas liyane sing dikenal kaya benjyfishy lan Mongraal nalika nampa turnamen Fortnite dhewe. Dijuluki Piala Nick Eh 30, streamer Twitch Kanada makarya ...
terus
Layar laporan Fortnite ing game kalebu tembung "Action Taken" kanthi huruf blok putih sing kandel. Gambar cilik NickEH saka alirane katon ing sisih kiwa gambar.

Fortnite: Nick Eh 30 Dituduhake Aliran Sniped Sajrone Turnamen, Larangan Epik

/
Kahanan sniping sing miturut omongane uwong ditindakake sajrone Piala Nick Eh 30 Fortnite sing pertama. Petulance Fortnite sing khas ningkatake endhas nalika Finalis Final Twitch streamer Nick "Nick Eh 30" turnamen sanksi Epik Game Amyoony. Tim kompetitif Fortnite kerja sama karo Nick Eh 30 kanggo ngembangake sedina, rong putaran…
terus
Layar ing-game saka Perang Dingin Ops Ireng, ing sisih pamuter pisanan, nuduhake AK-47 sing diangkat lan siyap

Setup Kelas Paling Apik Kanggo AK-47 Ing Perang Dingin Ops Ireng

/
AK-47 minangka salah sawijining senjata paling dominan ing game, iki kepiye supaya luwih apik. AK-47 wis dadi pokok paling saka game Call of Duty, sing meh ditampilake ing meh kabeh. Nanging, salah sawijining kekurangan utamane yaiku akurasi, kanthi…
terus
CEO HellRaiser Oleksii “Pesulap” Slabukhin melu lengen kanthi ekspresi serius kanthi tembung HellRaiser ing saben sisih gambar kanthi warna abang kanthi latar mburi ireng

CSGO: CEO HellRaisers Nuduhake Rincian babagan Pilihan lan Biaya Camp Esports

/
CEO HellRaisers bubar menehi wawasan komunitas babagan cara kerja kamp boot boot. Oleksii "Pesulap" Slabukhin, CEO HellRaisers, nuduhake rincian saluran Telegram babagan kamp-boot boot es. Dheweke nyakup info babagan cara biasane, regane regane apa, lan apa sing bakal ana kasusahan. Kita wis nerjemahake…
terus
Logo Call of Duty League kanthi warna putih lan ireng kanthi telung sinar putih ing latar ireng

CoD: Ops Ireng Kompetensi Perang Dingin V1.0 Diungkap

/
Call of Duty League nerbitake iterasi kaping pisanan babagan aturan kompetitif taun iki. Kanthi Call of Duty League bakal bali ing pungkasan Januari, kita udakara rong wulan adoh saka musim 2021. Dina iki kita kudu ndeleng dhisik babagan aturan kompetitif, kanthi…
terus
Wong jahat Galactus sing sungu banget teka ing lintang-lintang kanthi aura ungu jahat sing metu saka jejere tembung "Fortnite Nexus War Fight Galactus 12.1.20 Acara langsung 4PM ET"

Fortnite: Acara Ngatur Musim ing Dunia Dikonfirmasi kanggo tanggal 1 Desember

/
Perang Nexus rampung tanggal 1. Desember, Marvel Comics supervillain Galactus lagi nempuh dalan tabrakan karo Fortnite. Epic Games wis makarya ing bocah cilik sajrone Bab 2 - Musim 4. Musim kanthi tema Marvel saiki diwiwiti tanggal 27 Agustus, nalika pirang-pirang pahlawan super lan penjahat kayata Iron Man,…
terus
Rong karakter Fortnite ing kulit unik ngadeg bebarengan karo tembung "Gawe Sejarah Sampeyan" Latar mburi minangka abstrak saka logo DreamHack, latar mburi oranye lan abang kanthi titik putih. Logo DreamHack Open lan Fortnite uga katon ing sisih kiwa ngisor gambar

Fortnite: NRG EpikWhale Lan Klaim Rehx 100T NA Kejuaraan Terbuka West Duos DreamHack

/
Deleng asil lengkap saka kompetisi DreamHack Duos NA West sing pertama! Barisan turnamen Fortnite DreamHack ing wulan November rampung esuk karo wilayah NA West sing asring diremehake. Sawise penyelenggara turnamen nggawe format format saka solo menyang duos, pemain Fortnite ing Amerika Serikat lan Eropa kepengin mlumpat…
terus
Tembung "Toronto Ultra 25k Coldish War" katon nganggo huruf stensil putih lan ungu. Poster propaganda kaya sing katon ing game kasebut nggawe latar mburi

Tim WarsZ Menang Turnamen Perang Dingin ing Toronto Ultra

/
Ing Fireteam pisanan: Turnamen Bom Kotor, skuad super Warzone saka Tim WarsZ menangake kemenangan kasebut. Mau bengi Toronto Ultra rampung seminggu turnamen Perang Dingin Black Ops kanthi 'Perang Dingin'. Iki minangka turnamen sing pertama, dimainake ing Fireteam:…
terus
Kabeh Dhaptar Liga Overwatch Pindhah Kanggo Musim 2021

Kabeh Dhaptar Liga Overwatch Pindhah Kanggo Musim 2021

/
Musim Overwatch wis nyumurupi luwih saka sawetara shake-up, ing salah sawijining wektu paling rame kanggo owah-owahan daptar acara ing musim 2021. Musim Overwatch 2020 dadi salah sawijining wektu paling rame kanggo owah-owahan daptar acara ing taun 2021. Kayane ora ana sing aman dadi tim…
terus
Mantan pelatih tengah Cloud9 Yasin "Nisqy" Dinçer nyekel cangkir Styrofoam cedhak cangkeme lan katon fokus karo soko kanca Blaber ing sandhinge

LoL: Fnatic Tandatangani Mantan Mid Laner Nisqy

/
Fnatic bakal mlebu laner anyar ing taun 2021, karo Nisqy ninggalake Cloud9 kanggo bali menyang tim sing ditinggalake ing taun 2017. Sawise kahanan transfer gila sing ndeleng Luca "Perkz" Perkovic pindhah menyang Cloud9 kanggo laporan $ 4 yuta plus, lan Fnatic ADC Martin "Rekkles" Larsson nggawe…
terus

Esports News

Liga Legenda | Esports News & Artikel

LoL: Counter Logic Gaming Tandha WildTurtle

Counter Logic Gaming negesake manawa WIldTurtle bakal dadi ADC wiwitan tim ing taun 2021. Perjalanan LCS, Jason "WildTurtle" Tran, minangka ADC wiwitan anyar kanggo CLG kanggo taun 2021, sawise ngentekake

Dota 2 | Esports News & Artikel

Overwatch | Esports News & Artikel

Liga Overwatch: Defiant Toronto Tandha Aztac

Toronto Defiant mlebu pemain dhukungan fleksibel Jeong-su "Aztac" Park. Defiant Toronto nggawe tandha kaping 3 ing musim iki. Jeong-su "Aztac" Park gabung karo tim kasebut kanthi fleksibel anyar

Counter-Strike | Esports News & Artikel

CS: GO: WorldEdit Mangkat Pro100

Georgi "WorldEdit" Yaskin, mantan penembak jitu FlipSid3 lan Winstrike mangkat pro100, dadi daptar tugas aktif org dadi kosong. Sawise WorldEdit lunga, tim CIS ora bakal duwe pemain ing dhaptar aktif;

Telpon saka tugas | Esports News & Artikel

Wirang | Esports News & Artikel

Wawancara Eksklusif karo Panganan Tim Envy

Mung seminggu sawise kemenangan Tim Envy marang 100 Maling ing Kualifikasi Ditutup Nerd St. Gamers, kita duwe kesempatan kanggo wawancara karo Victor "panganan" Wong. Ing taun iki, Valorant sukses banget

Fortnite | Esports News & Artikel

Fortnite: $ 10,000 Nick Eh 30 Hasil Piala

Pemain Fortnite sing entuk kemenangan ing Nick Eh 30 Cup kaping pisanan? Pencipta konten, kepribadian Twitch lan pemain kompetitif kadang-kadang Nick "Nick Eh 30" Amyoony gabung karo komoditas liyane sing dikenal kaya benjyfishy lan