Esports News | Paling anyar

s1mple CS: GO

CS: GO StarLadder Berlin: Yen giliran s1mple?

CS: GO Esports /
Nalika kita mikir babagan pemain Counter-Strike sing paling apik ing kabeh wektu, ana salah sawijining jeneng sing bakal teka: s1mple. Prodhusy Ukrainia tekan tingkat anyar ing 2018, balap menyang ndhuwur saben peringkat pemain - lan…
terus
Tembok udara saka stadion sing wis dibungkus ing Shanghai, sing ditindakake TI. Tahap, orkestra lan layar digital gedhe uga katon kaya wong akeh.

Dota 2: TI9 Day 5 - Recap

Acara utama dina ing International 9 diwiwiti dina iki ing Shanghai. Playoffs kita ngilangi kaping pindho, sing tegese kita weruh papat tim mulih. Nalika loro liyane ambruk angel ing krenjang ngisor kanthi kasempatan ing…
terus
Telpon Tugas: Pasar Saham CWL Championship

Telpon Tugas: Pasar Saham CWL Championship

Sajrone tumindake Kejuaraan CWL pungkasan, emosi campuran wis ana ing komunitas Call of Duty. Ngalih maju lan ndhuwur apik kanggo judhul esports sing kompetitif, nanging ninggalake umur emas Call of Duty Esports yaiku…
terus
CS: GO Berlin Major 2019 piala

CSGO: Sapa sing bakal dadi "Legenda" StarLadder Mejar?

CS: GO Esports /
Berlin Major pungkasane mubeng. Sanajan Team Liquid dadi favorit sing menang, nanging ana sawetara tim sing ora bisa maju ing turnamen kasebut. Kanthi Tahap Challengers anyar diwiwiti mung papat ...
terus
Partai Ndelok Defiant ing Toronto Ndhaptar Penggemar Overwatch bebarengan ing CNE

Partai Ndelok Defiant ing Toronto Ndhaptar Penggemar Overwatch bebarengan ing CNE

Overwatch Esports /
Dina Minggu, Para penggemar Overwatch nglumpukake ing CNE Gaming Garage kanggo nonton Toronto Defiant lan Florida Mayhem, ing pentas papat Liga Overwatch. Pesta sing ndeleng uga nampilake Nathan "KarQ" Chan. KarQ minangka streamer kanggo…
terus
Dota 2 TI9 Trove Carafe

Dota 2: The Trove Carafe Urip

Dota 2 Esports /
Kanthi mung sawetara jam sadurunge TI 9 diterusake, Valve mutusake yen wis ana wektu kanggo ngeculake Trove Carafe taun iki. Iki kalebu barang anyar kanggo Bounty Hunter, Crystal Maiden, Proposal Alam, Arc Warden, Templar Assassin, Chaos Knight, lan…
terus
Dota 2 Shanghai TI9 Dina siji Recap

Dota 2: TI 9 - Pungkasane Tahapan Grup, Acara Utama & Liyane

Dota 2 Esports /
Nalika bledug dienggoni saka salah sawijining Stage Grup sing paling menarik sing wis katon ing TI ing saiki, wektu iki bisa dipikirake tim sing cocog karo pangarepan lan mung diunekake ...
terus
Dota 2 International TI9 2019

Dota 2: TI9 Day 4 - Recap

Dota 2 Esports /
Tahap-tahap klompok The International 9 ana ing kanthong kasebut. Kita ndeleng tim kapindho kita ngilangi saka turnamen, lan pembenjang kanggo kurungan ndhuwur lan ngisor saiki wis disetel. Ayo dipikirake sawetara saka…
terus
Asil Tim Juara kaping Fortnite Series Minggu

Asil Tim Juara kaping Fortnite Series Minggu

Fortnite Esports /
Wayahe wis resmi teka ing Benteng Juara Fortnite. Kanthi format format Trios pungkasan, Epic Games ngumumake acara enem minggu ing format sing diomongake. Pemain profesional dicampur lan dicocogake kanggo mbentuk apa sing dipercaya…
terus
Telpon Tugas: 2019 CWL Kejuaraan Gancar Rekam Pandang Pandang

Telpon Tugas: 2019 CWL Kejuaraan Gancar Rekam Pandang Pandang

Call of Duty Esports /
eUnited ngrusak akeh alangan kanggo nyatakake kamenangan ing 2019 CWL Championships sing kedadeyan ing Los Angeles, CA. Nanging tapel wates eUnited ora mung sing dirusak. Miturut situs analytics Twitch SullyGnome, Kejuaraan CWL 2019 duwe…
terus
Telpon Kejuaraan Liga Juara Kawajiban kanthi menang menang

Telpon saka tugas: eUnited Victory ing Kejuaraan Akhir CWL

Call of Duty Esports /
Apa sing dadi Kejuaraan CWL ing jaman saiki, eUnited metu ing ndhuwur. Meh ora ragu-ragu sawise kamenangan ing CWL Pro League Playoffs. Tim James "Clayster" Eubanks, Alec "Arcitys" Sanderson, Preston "Prestinni" ...
terus
LCS Musim Panas 2019: Clutch vs Recap Semifinal Liquid

LCS Musim Panas 2019: Clutch vs Recap Semifinal Liquid

Liga Legenda Olahraga /
Game Salah Iki samesthine dadi seri lopsided, lan Team Liquid ("TL") nuduhake kenapa kanthi kamenangan sing unggul ing Game One over Clutch Gaming ("CG"). Kabeh kasebut diwiwiti telung menit, ing ngendi CG nempuh 3v3 ing…
terus
Loading ...

Liga Legenda Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Dota 2 Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Tembok udara saka stadion sing wis dibungkus ing Shanghai, sing ditindakake TI. Tahap, orkestra lan layar digital gedhe uga katon kaya wong akeh.

Dota 2: TI9 Day 5 - Recap

Acara utama dina ing International 9 diwiwiti dina iki ing Shanghai. Playoffs kita ngilangi kaping pindho, sing tegese kita weruh

Dota 2 International TI9 2019

Dota 2: TI9 Day 4 - Recap

Tahap-tahap klompok The International 9 ana ing kanthong kasebut. Kita weruh tim kapindho kita ngilangi turnamen,

Overwatch Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Counter-Strike Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Telpon saka tugas Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Fortnite & Apex Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel