Esports News

Minnesota Rokkr logo Telpon CDL Liga Inggris

Call of Duty: Minnesota Rokkr Advance With 3-2 Win as Paris Legion Struggle to Find Their Footing

The Call of Duty League is known for delivering close matches, and with this Minnesota vs Paris match up, there was nothing but anticipation from a packed crowd of fans. The first round of Hardpoint was a strong start out of the gate for Minnesota. With so many Paris players …
terus
Zeus Natus Vincere Na'Vi CS: mogok GO Counter

CS: GO: Pembawa piala Resmi Zeus kanggo IEM Katowice

Zeus diparingi pakurmatan kanggo nindakake CS: tradhisi GO. Tradhisi kapribaden Counter-strike sing melu upacara pembukaan IEM Katowice bakal urip. Taun iki, mantan kapten lan pimpinan game Natus Vincere, Danylo "Zeus" Teslenko bakal nggawa tradhisi nggawa piala juara menyang panggung ...
terus
EternaLEnVy ngobrol karo host ing kursi ing panel Dota 2

Dota 2: Sneyking and EternaLEnVy Ninggalake Pertempuran PandaS

Sanajan sawetara pagelaran sing kuat nalika wiwitan musim iki, EE lan Sneyking wis nolak Pertempuran Pandas. Ana akeh pemain ing Dota 2 sing asring digandhengake karo sawetara jinis kontroversi. Yen wis ujar manawa, yen ana salah sawijining jeneng, mula pancen salah.
terus
Pesaing nyetel rig luwih dhisik ing semi-final ing DreamHack Anaheim

Fortnite: Asile DayungHot Anaheim 2 Asil

Mung 100 pemain tetep sawise rong dina kompetisi ing DreamHack Anaheim Fortnite Open. Dina rong dina DreamHack Anaheim ana ing buku, lan apa sing kedadeyan, akeh sing ora bisa diprediksi. Dina siji turnamen ngasilake 200 pemain pisanan sing bakal main ing semifinal. …
terus
Apex Legenda peta King's Canyon

Apex Legenda: Titik Drop Paling Apik ing Kings Canyon

Siap siyap bali ing epik King's Canyon. Pangembang ing Respawn Entertainment kaget para pemain minggu iki kanthi pengumuman yen Raja Canyon asline bakal bali ing wektu sing winates. Peta iki banget populer ing kalangan masyarakat lan bali wis dijaluk banget. Respawn wis…
terus
Pahlawan Batrider Dota 2

Dota 2: Patch Lampu Pahlawan Meta 7.24 - Batrider

Mangkene info liyane babagan salah sawijining pahlawan sing paling apik saiki, Batrider. Dota 2's Patch 7.24 wis entek rong minggu saiki. Sajrone wektu kasebut, kita ndeleng kualifikasi Los Angeles Utama lan WePlay! Perang Tug: Mad Moon, sing dadi…
terus
Ghost Gaming Fortnite

Fortnite: Innocents lan Assault Ora luwih suwe karo Gaming Gaming

Ghost Gaming kélangan rong pemain liyane. Ing taun 2020, wis dadi aneh kanggo para pemain game Ghost nganti saiki. Cukup wulan kepungkur, Snood, Kayuun lan Thwifo kabeh ninggalake game Gaming Ghost amarga kontrak wis entek. Wiwit wektu kasebut, organisasi para veteran Fortnite durung mlebu siji pemain anyar kanggo…
terus
Crowd Muncul liar Sawise Atlanta Faze Sapuan Optik Gaming 3-0

Crowd Muncul liar Sawise Atlanta Faze Sapuan Optik Gaming 3-0

Kanthi mupangate lapangan ing Atlanta FaZe, penggemar Optic Gaming LA seneng urip, utamane karo wong njerit kanthi banter. Atlanta miwiti kanthi tenanan nalika mlebu, mara ing timbal sepuluh titik nglawan Los Angeles awal ing babak Hardpoint. Iku …
terus
Chicago Huntsmen

Telpon saka tugas: Chicago Huntmen Skor 3-2 Kamenangan Liwat Toronto Ultra kanthi 3 Detik

Pertandingan Toronto Ultra Chicago Huntsmen minangka seri sing paling diantisipasi saka Telpon Call of Duty League ing dina kasebut. Nanging kepiye playout saingan? Pertandhingan kasebut tetep ana ing antarane rong puluh titik kanggo paling gedhe ing Hardpoint pertama, kanthi metodezzzak mateni kiwa lan tengen kanggo…
terus
Telpon Royal tugas Ravens London

Telpon Kewajipan: London Royal Ravens Obliterate Florida Mutineers kanthi Win 3-1

Kanthi antisipasi esports ing kabeh wektu, pertandhingan Florida Mutineers lan London Royal Ravens diwiwiti kanthi tundha kesulitan teknis. Nanging yen dolanan diwiwiti, ora ana sing bali maneh. Florida njaga timbal luwih saka rong puluh titik metu saka gapura, nanging Royal Ravens mumbul ...
terus
Minnesota Rokkr logo Telpon CDL Liga Inggris

Telpon Kewajipan: Skor Minnesota Rokkr Menang 3-1 Menehi Kinerja Dismal Saka Legion Paris

Kanthi swara akeh ing Atlanta, sabisa, game Call of Duty kompetitif pisanan ing antarane Rokkr Minnesota lan Paris Legion isih paling gedhe. Yen mung tetep kanthi cara kaya ngono. Putaran pertama pertandhingan minangka standar ...
terus
Sawijining ruangan pesaing ing DreamHack Anaheim sing diputer nalika panas biru

Fortnite: Asile DayungHot Anaheim 1 Asil

DreamHack Anaheim isih ditindakake, lan siji panas ngasilake 200 semifinalis pisanan. Pemain Fortnite ngetrapake Pusat Konvensi Anaheim kanggo dina siji ing OpenHack Anaheim Fortnite Open. Saklawasé 1,200 pesaing saka saindenging jagad nyoba keterampilan. Sanajan DreamHack ora nyedhiyani stream resmi,…
terus
Ringkesan Mingguan: Berita Bisnis Esports 14 Januari nganti 21

Ringkesan Mingguan: Berita Bisnis Esports 14 Januari nganti 21

Sepisanan kanggo ESTNN, kita nglumpukake kabeh warta bisnis esports wiwit minggu kepungkur supaya sampeyan tetep bisa dimuat ing industri liyane. Warta minggu iki wiwit saka Faker dadi pemilik bagean ing T1 menyang ESL nggawe format liga anyar ...
terus
Masa Depan Cahya: Tren Spesial 2020 & Apa dekade Anyar sing bisa digawa

Masa Depan Cahya: Tren Spesial 2020 & Apa dekade Anyar sing bisa digawa

Donya arep liar kanggo Esports. Taun iki janji bakal dadi salah sawijining sing paling nyenengake, kanthi fokus inspirasi kanggo konsumen lan aksesibilitas luwih akeh ing antarane para pemain game sing bakal ngasilake pertumbuhan sing akeh. Teknologi anyar lan shift ing pola pikir budaya nyebabake game profesional menyang cakrawala anyar,…
terus
karya seni resmi karakter underlord Anessix lan Hobgen

Dota 2: Dota Underlord Musim Salah Bakal Duwe

Wis meh sepuluh wulan wiwit Dota Underlord pisanan dikenalake. Sawise muter "sepur otomatis hype", game kasebut dadi populer banget lan uga ngluwihi Dota 2 ing babagan pemain. Nanging, nalika jamane, hype tumrap game kasebut tiwas. Akibaté,…
terus

Esports News

Latest Headlines

langganan

Liga Legenda Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Dota 2 Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Overwatch Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Counter-Strike Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Telpon saka tugas Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel

Fortnite Deleng uga Kabar Olahraga News & Artikel