Berita Esports Paling Apik

Klompok prajurit siluet ngoyak siji nganggo tas sing kebak dhuwit kanthi tembung "One Drop. Siji tas awis" kanthi logo WSOW lan Twitch Rivals ing pojokan.

CoD: ChowH1 Menang $ 100K Pertandingan SoloYolo Warzone

/
SoloYolo nyedhiyakake hiburan sing apik, lan ChowH1 nggawa $ 100K. Sawise rampung acara $ 300K World World of Warzone EU Duos, pertandingan SoloYolo sing anyar digawe. SoloYolo nyumurupi kabeh 150 pemain nyelehake ing solo, kanthi rega $ 100K. Ing pertandingan totoan dhuwur iki,…
terus
Logo Seri World of Warzone lan Twitch Rivals katon ing ndhuwur tembung "Champ" lan jeneng MethodzSick lan Dagati, kanthi gambar siji lan siji logo ing sisih tengen.

CoD: MetodezSick & T1DAGA Menang $ 300K WSOW EU Duos

/
Duo Spanyol kasebut metu ing ndhuwur ing Verdansk. Sawise patang jam nglipur, duo Spanyol saka MethodzSick lan T1DAGA metu dadi pemenang $ 300K World Series of Warzone Duos. Seri World of Warzone wis nyedhiyakake urutane critane game Warzone level paling dhuwur sing…
terus
Sekumpulan makhluk Sideways saka Fortnite Musim 8 ngluncurake serangan ing tanah sing peteng.

Endi Kanggo Golek Sisih Ing Fortnite Musim 8

/
ESTNN nuntun pemain Fortnite liwat Sideways sing misterius ing Bab 2 - Musim 8. Fortnite Bab 2 - Musim 8 ngenalake "Miring" menyang mode Battle Royale, sing mesthi dirasakake kaya jaman biyen. Operasi musim kepungkur: Acara Sky Fire diwiwiti kanthi invasi Kubus ungu lan…
terus
Streamer lungguh ing PC, siyap kanggo game langsung. Ing jejere tembung "Fortnite Streamer Showdown" katon kajawi tanggal kasebut kanthi huruf ireng lan putih kandel ing latar mburi biru.

Fortnite: Cara Nonton Showdown Streamer BoomTV $ 10K

/
BoomTV, Intel lan AVGL nggabungake kompetisi Fortnite $ 10K USD, lan sawetara pemain paling apik duwe komitmen kanggo bersaing. Fortnite sing Kompetitif mung rong dina sawise debut Bab 2 - Musim 8. Tim ing BoomTV dadi tuan rumah $ 10K USD Streamer Showdown…
terus
Pemain Pro CoD Jamie "Wawasan" Craven, Cameron "Cammy" McKilligan, Ben "Bance" Bance, lan Tobias "CleanX" Juul-Jonsson katon bebarengan karo tembung "Toronto Ultra Call of Duty League 2022 Roster" ing ngarepe.

CoD: Toronto Ultra Ngluwihi Dhaptar Kanggo Musim CD2022 XNUMX

/
Ultra bakal tetep bebarengan kanggo Musim 2022. Toronto Ultra dadi salah sawijining tim utama Call of Duty League sawise ngenalake Insight menyang daptar acara sawise Tahap 1. Wawasan nggawa pengaruh luar biasa, mbantu dheweke entuk posisi telu ing ndhuwur ing Major 2-5 lan…
terus
Logo Epic Games lan Apple katon putih ing latar ireng.

Epic Games CEO Hints Company Is Playing Miturut Aturan Apple

/
Ing tangi saka Epic Games vs. kasus pengadilan antitrust Apple, CEO Epic Games Tim Sweeney negesake manawa pangembang kasebut nggunakake aturan Apple kanthi ngarep-arep iOS dipasang maneh. Pangembang game video ing North Carolina Epic Games wis mlebu banget ing perang ukum karo perusahaan teknologi Apple kanggo…
terus
Karakter Marvel Venom katon nganggo setelan ireng kanthi ilat ing tembung "Fortnite" lan ing ndhuwur kapal alien sing rusak.

Fortnite Leaks Nuduhake Kulit Venom Liyane sing Bisa Digunakake

/
Bocor wis nunjukake Epic ngrancang ngeculake kulit Venom liyane, lan ESTNN duwe kulit paling anyar. Fortnite Bab 2 - Musim 8 resmi ditindakake, lan bisa uga menehi salah sawijining Battle Passes sing luwih apik ing memori anyar. Epic ngencengi silang kanggo acara iki, fokus ing konsep asli kayata…
terus
Logo kanggo Vici Gaming, huruf V & G kanthi gaya dilapis siji liyane, katon ing latar langit sing surya lintang-lintang

Dota 2: Pratinjau TI 10 Tim - Vici Gaming

/
Vici Gaming mesthi dadi salah sawijining favorit nalika ana TI, kita bakal ndeleng kepiye carane bakal terus kompetisi ing taun iki. Vici Gaming minangka pembangkit listrik China, sawetara pemain paling apik ing wilayah kasebut duwe kesempatan luwih suwe wiwit pirang-pirang taun…
terus
Tembung "Bab 2 Pandhuan Kerajinan Musim 8" ditampilake liwat senjata Sideways anyar ing Fortnite kanthi latar mburi kapal alien sing rusak.

Petunjuk Kerajinan Musim 8 Fortnite: Cara Nggawe Senjata Siswa

/
ESTNN nuntun pemain liwat Crafting ing Fortnite Musim 8 lan nganyarke senjata Sideways sing anyar. Kerajinan bali maneh ing Fortnite Bab 2 - Musim 8. Mekanik sing dikenalake ing Bab 2 - Musim 6 – dadi bahan utama sajrone telung musim pungkasan. Nalika mesthine ora kaya sing ditekanake, Epic…
terus
Prajurit muncul saka méga asap kanthi tembung "Call of Duty World Series of Warzone" lan info turnamen ing ngarepe.

World War Of Warzone $ 100K Solo Match Diumumake

/
Pemain bakal saingan ing pertandingan Warzone $ 100K kabeh. Sesuk, Acara World Warzone Duos diwiwiti. Ing acara iki, para pemain paling apik ing donya bakal nuli golek dhuwit kanthi serius, amarga $ 300K bakal entuk. Acara iki nanging duwe corak,…
terus
Van Urip maneh katon ing tembung "Fortnite Reboot Van Locations" ing ngarep latar kapal alien sing rusak.

Fortnite: Kabeh Lokasi Urip maneh ing Musim 8

/
ESTNN nyedhiyakake kabeh lokasi Reboot Van ing Musim Fortnite 8. Basis penggemar Fortnite Battle Royale luwih saka 24 jam ing Bab 2 - Musim 8: Cubed. Invasi Kubus ungu kedadeyan sajrone acara Operasi: Sky Fire, lan peta wis ganti dadi asile. Ana…
terus
Rong gaman, makutha lan semprotan balung katon ing kothak ing sangisore Twitch Rivals lan World Warzone logo.

Cara Entuk Bebungah Game Perdana Warzone

/
Prime Gaming ngenalake hadiah anyar kanggo pemain Warzone lan Black Ops Cold War. Twitch minangka salah sawijining platform streaming game video paling gedhe ing saindenging jagad. Kanthi munggah meteorine Call of Duty Warzone, Twitch wis kerja sama karo game kasebut ing pirang-pirang kesempatan. Kemitraan iki ndeleng Warzone lan Ireng…
terus
Daftar OG's Dota 2 saka L nganti R; Saksa, Ceb, N0Tail, Topson lan SumaiL

Dota 2: Pratinjau TI 10 Tim - OG

/
Ora kabeh kembang srengenge kanggo OG nalika lelungan menyang The International 10. Saiki wis entuk kompetisi, apa dheweke duwe usaha kanggo menang? Og minangka salah sawijining tim sing paling sukses ing Dota 2. Dheweke mung organisasi sing menang kaping pindho ing International…
terus
Rong variasi warna Fishsticks karakter Fortnite katon nganggo Botol Warna Ikan Toona ing latar mburi warna-warna sing padhang.

Fortnite: Endi Golek Botol Warna Ikan Toona Ing Musim 8

/
Sinau ing endi nemokake kabeh Botol Warna Ikan Toona ing Musim Fortnite 8. Botol Warna kabeh nesu ing Fortnite Bab 2 - Musim 8. Game Epik wis nindakake tugas sing apik banget kanthi item sing bisa disesuaikan lan bisa dikunci kanthi maju ing saben Battle Pass sajrone musim pungkasan . Sawetara…
terus
Trik Wall Armour bocor saka Fortnite katon ing latar mburi ijo.

Detil Bocor Fortnite mbesuk Jebakan Tembok Armored Ing Musim 8

/
Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Trap Dinding Armored ing Fortnite sing bakal teka. Jinis konstruksi anyar bakal teka ing Fortnite Battle Royale. Sajrone peluncuran pra Bab 2 - Musim 8, bocor ngumumake Armoured Wall Trap sing direncanakake. Informasi anyar babagan tembok sing dikuatake iki nuduhake manawa ...
terus
Peluncur Shockwave, Combat Shotgun lan Flintlock Pistol saka Fortnite katon liwat kapal luar angkasa sing rusak saka Fortnite Bab 2 Musim 8.

Fortnite Musim 8 Bocor Ngumumake Bisa Ngatasi Prejanjian Flint Knock & Combat Shotgun Adhedhasar Votes Pemain

/
Shockwave Launcher, Flint Knock lan Combat Shotgun minangka salah sawijining pilihan potensial ing proses Mesin Fortnite Season 8 Fund. Fortnite Bab 2 - Musim 8 wis ana ing tangan para pemain luwih saka 12 jam saiki. Epic Games diarani musim iki "Cubed" lan langsung goyangake game kasebut menyang…
terus
Logo LoL World Championship katon ing ndhuwur tembung "Worlds 2021 Islandia 5 Oktober-Novebmer 6" ing latar putih.

LoL: Worlds 2021 Viewership Guide - Tim, Format, Jadwal & Liyane

/
Pandhuan lengkap babagan format, tim, lan jadwal Worlds 2021. Rasane kaya wingi kita siyap kanggo Worlds 2020. Bungah bisa ndeleng manawa pihak Barat bisa nantang Korea Selatan utawa China yen Amerika Utara bisa tampil, lan apa Wilayah wildcard bisa disetel…
terus
Tembung "Fortnite Season 8 NPC Spawns" katon ing telung karakter Fortnite kanthi latar mburi sing nggambarake kapal alien sing rusak.

Fortnite: Kabeh Lokasi NPC Ing Musim 8

/
Sinau ing ngendi bisa nemokake kabeh NPC ing Fortnite Bab 2 - Musim 8: Cubed. Fortnite Bab 2 - Musim 8 ora aktif sawise acara Operasi: Sky Fire dadi kesimpulan kanggo Musim 7. Ngenteni para pemain ing sisih liyane yaiku kabeh kain wungu…
terus

Esports News

Liga Legenda | Esports News & Artikel

Dota 2 | Esports News & Artikel

Dota 2: Pratinjau TI 10 Tim - OG

Ora kabeh kembang srengenge kanggo OG nalika lelungan menyang The International 10. Saiki wis entuk kompetisi, apa dheweke duwe usaha kanggo menang? Og iku siji

Dota 2: Pratinjau TI 10 Tim - Gaming Invictus

ESTNN ngrampungake apa sing kudu dingerteni para penggemar babagan Invictus Gaming sadurunge TI 10. Invictus Gaming bakal dadi salah sawijining wakil China ing The International 10. sekolah lawas sing bakal teka

Overwatch | Esports News & Artikel

Counter-Strike | Esports News & Artikel

Liga ESL Pro Musim 14 Pratinjau Playoff

Nggoleki kompetisi sing sengit. Tahap Grup ESL Pro League Musim 14 wis rampung, nilar 12 tim sing bakal gelut kanggo menang piala kasebut ing babak playoff. Budhal

Situs Taruhan CSGO Paling Apik

Nggolek situs taruhan CSGO paling dhuwur saiki? Sampeyan wis teka ing papan sing bener - cukup diwaca. Situs taruhan CSGO paling apik ing CSGO AS, utawa Counter-Strike: Global Offensive,

Telpon saka tugas | Esports News & Artikel

Wirang | Esports News & Artikel

Bren Esports Kanggo Miss Miss Berlin Penting

Metu sing ora dikarepake saka pesaing utama. Riot Games negesake ora partisipasi tim Asia Tenggara unggulan pertama Brian Esports liwat akun Twitter resmi. Organisasi ing Filipina bakal kliwat sing nomer loro

Fortnite | Esports News & Artikel