Berita Esports Paling Apik

T1 Moon "Oner" Hyeon-Joon ditampilake ing jejere grafis logo Worlds 2021 LoL Esports kanthi tembung "Wawancara Pasca Pertandingan" ing ngisor iki ing garis ireng.

T1 Oner Nggawe Meta Jungle Worlds, Kesulitan Sajrone Pertandhingan EDG Pertama & Luwih-luwih

/
Oner dadi instrumental ing tuwuh tim Liga Legenda T1 sing isih enom. Ndhukung warisan legenda Liga Legenda Korea sing apik, T1 nggawe entri eksplosif menyang Worlds 2021. Daftar muda kasebut entuk bakat ing sangisore kepemimpinan veteran Lee "Faker" Sang-hyeok yaiku ...
terus
Tembung "Worlds 2021" dibaleni ing spanduk ing sisih ndhuwur gambar, kanthi spanduk liyane ing ngisor iki sing ngemot tembung "Make / Break" lan "LOLESPORTS.COM" kanthi logo Worlds 2021 ing ngisor iki.

LoL: Worlds 2021 - Recap Dina Papat Kelompok (Grup B)

/
Mbungkus kompetisi Tahap Grup kanggo Grup B. Tahap Grup Kejuaraan Dunia LoL 2021 meh rampung. Wingi, DAMWON KIA ngrampungake mlayu Group Stage sing durung dikalahake, nalika Cloud9 nggawe mujizat kanggo njaluk papan liyane ing Panggung Knockout. Saiki giliran Grup B. Kaya wingi,…
terus
100 logo tim maling lan game Edward Gaming katon ing latar mburi putih.

LoL: 100 Maling vs Edward Gaming - Recap Tahap Grup Dunia 2021

/
Edward Gaming kudu cocog karo pangarepan ing kene lan ngalahake 100T, supaya ora entuk posisi pertama ing Grup B nganti T1. Kaloro game sadurunge kanggo 100T saiki angel banget nanging dheweke bakal metu ing pertandingan pungkasan ing turnamen kasebut. Cedhak diwiwiti kanthi…
terus
Logo tim DetonatioN FocusMe lan T1 katon ing latar mburi putih.

LoL: DetonatioN FocusMe vs T1 - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
DFM, amarga ora menang, ora bisa main kejaba bangga lan nesu karo T1, sing entuk posisi paling dhuwur ing grup kasebut. Ngarep-arep ora bakal menang tanpa menang Worlds 2021, DFM mutusake nggawa pilihan Shaco kanggo Nyolong nglawan T1. Sayange, ora akeh sing ditemokake…
terus
100 logo Maling lan DetonatioN FocusMe katon ing latar putih.

LoL: 100 Maling vs DetonatioN FocusMe - Recap Tahap Grup Dunia 2021

/
Ora ana taruhan sing cocog, game iki cocog kanggo bangga nalika rong tim ngenteni pungkasane balapan mlayu Worlds 2021. Sanajan dudu pertandingan sing cocog, nanging iki game liar. Diwiwiti karo Ssumday lan Closer nyilem ndhuwur Evi, nanging Evi…
terus
Dota: Karakter Sang Naga Marci ditampilake kanthi eseman lan asmane nganggo huruf cilik ing sandhinge.

Dota 2: Valve Nggoda Marci Minangka Pahlawan Anyar Game Sabanjure

/
Sugeng, penggemar Marci, dheweke wis krungu telpon sampeyan. Ngimpi nyata kanggo para penggemar Marci amarga Valve nyindir klip singkat, nalika dheweke teka ing musim gugur iki. Spekulasi pahlawan anyar yaiku sekitar Selemene, salah sawijining dewi Wulan, nanging kayane Valve digawe ...
terus
Logo tim Edward Gaming lan T1 katon ing latar mburi putih.

LoL: Edward Gaming vs T1 - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
Pertandingan ulang sing diantisipasi antarane rong klompok favorit, sing bisa mutusake sapa sing bakal entuk posisi pertama ing Grup B. Kanthi T1 mung ana siji jejer ing mburi EDG, iki minangka kasempatan kanggo ngalahake EDG lan nandingi posisi pertama ing grup kasebut . Game awal…
terus
Logo tim T1 lan 100 Maling katon ing latar mburi putih.

LoL: T1 vs 100 Maling - Recap Tahap Grup Dunia 2021

/
Pertarungan nyata kanggo posisi nomer loro ing Grup B. Loro-lorone tim butuh kemenangan ing kene supaya luwih gampang dadi juara loro. Kaloro tim kasebut pengin entuk nomer loro ing grup kasebut, menang ing kene kudu menang. Amarga krasa meksa, Closer nyoba mandhuwur ing…
terus
Logo tim DetonatioN FocusMe lan Edward Gaming katon ing latar mburi putih.

LoL: DetonatioN FocusMe vs Edward Gaming - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
DFM duwe tantangan paling gedhe dina iki, kanthi ngalahake EDG supaya bisa miwiti mujizat, Ngadhepi tugas monumental kanggo ngadhepi EDG ing game kaping pisanan, uga ora menang ing Grup, DFM kagungan gunung angel ...
terus
Piala Aegis saka Immortals katon ing ndhuwur screengrab saka peta Dota 2. Tembung "Dota 2 Acara Utama Internasional" ditampilake nganggo huruf ireng lan emas ing ndhuwur lan ngisor Aegis

Dota 2: Internasional 10 - Dina Acara Utama 4

/
Internasional saiki dadi fase utamane, saengga drama, aksi lan emosi saiki saya rame. Kanthi wiwitan Panggung Utama sawetara dina kepungkur, acara paling gedhe Dota 2 alon-alon rampung. Dina kaping papat nuwuhake asil sing nggumunake nanging nyenengake. Kita wis mbela juara OG marang…
terus
Cloud9 ing panggung sawise pertandingan kemenangan nglawan FunPlus Phoenix ing Tahap Grup Legenda Juara Dunia Legenda tanggal 15 Oktober 2021.

LoL: Cloud9 Maju Kanggo Quarterfinals, FPX Knocked Out Of Worlds 2021

/
Dina iki dadi game sing edan, kanthi asil sing luwih edan. Kaget banget para pamirsa ing saindenging jagad, FunPlus Phoenix favorit sadurunge turnamen wis diilangi saka Kejuaraan Dunia 2021. Kangge, tanpa kabeh kemungkinan, Cloud9 bisa entuk papan ing Knockout Stage. Dheweke bakal melu DAMWON…
terus
Tembung "Worlds 2021" lan "Make / Break" katon biru lan putih kanthi logo LoL Esports / Worlds 2021 ing tengah.

LoL: Worlds 2021- Recap Dina Papat Klompok (Grup A)

/
Tindakan dina klompok pertama sing pertama diwiwiti saka Grup A, amarga papat pihak nyoba lolos, sawetara sing luwih nekat tinimbang liyane. Grup A yaiku nalika kita bakal ndeleng tim EU lan NA sing pertama ninggalake kita. Kasus paling ala, sanajan bisa uga ndeleng, dheweke kabeh bakal lunga. Sadurunge wiwitan…
terus
Logo tim Rogue lan Clou9 katon ing latar mburi putih.

LoL: Rogue vs Cloud9 Tiebreaker - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
NA ngadhepi EU ing wektu pungkasan ing Grup A. Kanthi loro-lorone nuduhake rekor 1-1 lawan siji liyane, C9 dadi favorit nalika menang luwih dhisik nalika nglawan RGE. Sing menang bakal maju ing tataran Final, nanging apa Eropa utawa Lor…
terus
Logo tim FunPlus Phoenix lan Rogue katon ing latar mburi putih.

LoL: FunPlus Phoenix vs Rogue Tiebreaker - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
Pisanan kanggo loro pemain tiebreaker! Apa RGE bisa ngalahake FPX maneh dina iki, utawa apa FPX bisa pulih saka babak kaping 0-3? Kanthi game nglawan C9 sing ngenteni sapa wae sing bakal menang, kabeh kudu dimainake. Kabeh kasedhiya kanggo rong tim kasebut ing kene. RGE njupuk Sang Pertama ing…
terus
Logo tim Cloud9 lan DAMWON KIA katon ing latar mburi putih.

LoL: Cloud9 vs DAMWON KIA - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
Kabeh ing tangan C9 mlebu game kasebut. Yen C9 bisa ngalahake DK, dheweke bakal lolos ing tahap sabanjure. Nanging, kekalahan bakal weruh dheweke mlebu ing tiebreaker rong game minangka unggulan utama, tegese bakal menang pemenang pertandingan ulang FPX v RGE. Pengin tetep…
terus
Kulit Batman Who Ngguyu Fortnite katon ing jejere sepasang swiwi kelelawar lan sabit ing latar mburi ijo.

Fortnite: Cara Golek Batman Sing Ngguyu Klambi - Tanggal Rilis & Rega

/
Kolaborasi DC Comics paling anyar Fortnite nggawa kosmetik Batman "Who Laughs". Fortnite lan DC Comics wis gabung maneh kanggo nggawa pemain Battle Royale rasukan kosmetik liyane. Sadurunge acara FanDome DC bakal diwiwiti sesuk, Epic Games ngumumake kulit Batn “Who Laughs” Fortnite lan…
terus
Tembung "Koleksi Ekstra Batman Eksklusif Batman Fortnite" katon ing jejere cethane Batman lan host DC lan karakter Fortnite.

Extra Butter Nggawe Garis Klambi Komik Fortnite x DC

/
Fortnite lan DC wis kerja sama karo Extra Butter kanggo ngasilake sandhangan kanthi desain asli sadurunge acara DC FanDome akhir minggu iki. Extra Butter - merek butik premium lan gaya urip ing New York - ngumumake peluncuran pakaian paling anyar, nyebrang Fortnite Battle Royale lan DC Comics maneh. Kemitraan antarane…
terus
Logo tim Rogue lan FunPlus Phoenix katon ing latar mburi putih.

LoL: Rogue vs FunPlus Phoenix - Recap Tahap Grup Worlds 2021

/
Game sing penting banget kanggo kalorone. Menang kanggo RGE iku kudu dilakoni yen pengin tetep ing Worlds. Kanggo FPX, menang bakal bisa maju luwih maju saka C9, sing kudu ngalahake DK. Kanggo C9, dheweke butuh kemenangan RGE yen pengin njaga grup tetep cedhak…
terus

Esports News

Liga Legenda | Esports News & Artikel

Dota 2 | Esports News & Artikel

Overwatch | Esports News & Artikel

Counter-Strike | Esports News & Artikel

Telpon saka tugas | Esports News & Artikel

Wirang | Esports News & Artikel

Cara Ndandani Kode Kesalahan Valorant 43

Ngatasi bug sing ngganggu kanthi perbaikan sederhana iki! Dadi game multiplayer online sing akeh banget, pemain Valorant asring ngadhepi kesalahan. Kesalahan bisa muncul amarga akeh faktor,

Fortnite | Esports News & Artikel