Matt Pryor
Matt Pryor
Matt je absolventem Southern New Hampshire University. Oceňuje všechny tituly esportů, ale především se zaměřuje na Fortnite a Call of Duty. Matt průběžně analyzuje hratelnost a hraje hry sám, aby lépe porozuměl rozhodnutí ve hře nejlepších hráčů na světě.

Fortnite: Jak se dívat na FNCS, Kapitola 2, sezóna 8, a vydělávat záškuby

Slovo „Fortnite“ se objevuje nad různými hráči kosmetiky ve hře, které si hráči mohou vydělat prostřednictvím twitchů FNCS Season 8.
Sdílet na Twitteru
Tweet
Sdílet na facebooku
Share
Sdílet na reddit
reddit
Sdílet na e-mailu
Email

Zjistěte vše, co potřebujete vědět o oficiálním vysílání FNCS a Twitchů v této sezóně!


Fortnite Champion Series (FNCS) Kapitola 2 Sezóna 8 má začít tento víkend. Trojice ze sedmi konkurenčních serverových oblastí této hry hodí klobouk do ringu za část 3 miliony USD a kýženou odměnu ve hře Axe of Champions. Je to nejkritičtější bod každé sezóny Fortnite, kde týmy doufají, že se oddělí od balíčku a dosáhnou finále sezóny.

Společnost Epic Games oficiálně zveřejnila plán vysílání pro FNCS, Kapitola 2, sezóna 8, a my máme všechny informace, které potřebujete k vyladění a získání bezplatných herních odměn známých jako Twitch drops. Připojte se k nám a my prozkoumáme, jak můžete akci sledovat během několika příštích týdnů.

Tabulka zobrazující veškerý čas a data pro každou fázi soutěže FNCS v každém regionu.

Akce začíná tento víkend, první ze dvou kvalifikací 17. října. Druhá kvalifikace se uskuteční 24. října, poté následuje semifinále 28. října a 29. října. Finále sezóny 8 končí ten samý víkend-30. října respektive 31. října. Epic Games poskytly užitečného průvodce, včetně regionálních časů, na které byste se měli podívat výše.

Vysílací talenty a streamy

 

Konkurenceschopná posádka Fortnite bude opět hostit oficiální vysílání pro celou řadu FNCS Kapitola 2 Sezóna 8. Zde je předběžný plán pro každý region, talent na vysílání a relevantní odkazy na streamy:

VÍCE Z ESTNN
Šampion Fortnite Bugha x Team Hollister bude hostit úterní charitativní živý přenos

ŠIROM Europe

  • Odkazy na evropské vysílání: španělský Škubnutí / Němčina Škubnutí, Youtube / Francouzsky Škubnutí, Youtube / Angličtina Škubnutí, Youtube
  • Anglické vysílání – @ZekimusPrime, @ShyoWager, @xSUND0WN, @Leven2K, @Reisshub
  • Španělské vysílání – @adreplays, @TocataTV, @OllieGamerz, @Charlynighter, @iGeStarK
  • Francouzské vysílání – @chocatv, @NowardBE, @TheVic_c, @Coach_Nounours, @Mlle_Biscotte
  • Německé vysílání – @criztianotorres, @PlSTOLENHENRY, @LinkeMedia
  • Začátek představení – 1:00 ET / 7:00 CET
  • Živé vysílání EU – 1:15 ET / 7:15 CET
  • Vysílání končí – přibližně v 4:30 ET / 10:30 CET

Severní Amerika

  • Odkazy na vysílání v Severní Americe (NA východ a NA západ): Škubnutí / Youtube
  • NA East Broadcast – @ZekimusPrime, @Reisshub, @MonsterDFace, @VividFN, @AdamSavage
  • NA West Broadcast – @ZekimusPrime, @xSUND0WN, @claystehling, @HelloKellyLink, @LifewPanda
  • Začátek představení – 5:00 ET / 2:00 PT
  • Živé vysílání NAE – 5:15 ET / 2:15 PT
  • Přestávka – přibližně 8:30 ET / 5:30 PT
  • Živé pokrytí NAW – přibližně 9:15 ET / 6:15 PT
  • Vysílání končí – přibližně ve 12:30 ET / 9:30 PT

Brazílie

  • Odkazy na brazilské vysílání: Škubnutí / Youtube / Facebook
  • Portugalské vysílání – @melanylolee, @Kennosv, @nevesthaue, @RainyCreates, @yt_virti, @risk1nner, @fla_eikani
  • Španělské vysílání – @barnagg, @KerykeionTV, @gorilonfn, @Pringl3sTw
  • Začátek představení – 3:50
  • Živé vysílání BR – 4:15
  • Konec vysílání – přibližně v 7:30

Asie

  • Odkazy na asijské vysílání: Youtube / Škubnutí
  • Asia Broadcast – @shohei_taguchi, @YamatoColors, @Shiras___, @tonpiava
  • Začátek představení – 4:50
  • Živé vysílání BR – 5:15
  • Konec vysílání – přibližně v 8:30

Jak vydělat Twitch Drops

Nová sezóna FNCS znamená více Twitch Drops, které mohou hráči sbírat, základ ve Fortnite od začátku v kapitole 2. Sezóna 8 nabízí animovaný emotikon, sprej, načítání obrazovky a fialový Foam Finger Back Bling.

VÍCE Z ESTNN
Seznam přání Fortnite Kapitola 3

Každý, kdo chce získat tuto kosmetiku, musí sledovat ověřené vysílání alespoň 15 minut a poté si nárokovat kapky na Twitchi. Ujistěte se, že jste propojili svůj Účet Epic Games na váš účet Twitch aby byly způsobilé.

Zde je kompletní seznam herních odměn dostupných během FNCS Chapter 2 Season 8:

  • Animovaný emotikon FNCS 2: 8
  • Sprej FNCS Spirit
  • Obrazovka načítání bojových kostek
  • Pěnový prst zpět Bling s variantou fialového stylu

Nezapomeňte naladit celou sezónu na akci Fortnite na vysoké úrovni, jak se přibližujeme ke korunování dalšího držitele Axe of Champions v každé oblasti!

Hlavní obrázek: Epické hry

▰ Více Fortnite Novinky

▰ Poslední zprávy z esportu

REKLAMA