Craig Robinson
Craig Robinson
Po několika letech dobrovolnictví jako spisovatel esportu se Craig rozhodl, že z toho udělá svoji go-to kariéru. Specializoval se na různé hry, přičemž se v poslední době zaměřil na Rainbow Six a Apex. Craig napsal pro Esports News UK, Ginx TV a Hotspawn Esports.

Spuštění Apex Legends: Gibraltar Edition se blíží

Legenda Apex Legends Gibraltar je předvedena v legendárním oblečení z zvířecích kůží a vypadá domorodě. Stojí na žlutém zářícím kruhu a má za sebou tři vlajky, které v modré mlze ukazují logo trojúhelníku Apex Legends
Sdílet na Twitteru
Tweet
Sdílet na facebooku
Share
Sdílet na reddit
reddit
Sdílet na e-mailu
Email

Očekává se, že vydání Gibraltar of Apex Legends bezprostředně poklesne.


Další legendární vydání hry Apex Legends má údajně klesnout v 18:00 GMT, 19:00 SEČ, 13:00 EST a 10:00 PST. Apex Legends Gibraltar Edition je pátým balíčkem, který do hry spadne, a obsahuje několik dobrot a exkluzivní skin.

Uniklá edice Gibraltar

Edice Apex Legends Gibraltar byla nějakou dobu škádlena prostřednictvím dataminers a leakerů. Očekává se však, že obsah později dnes klesne. Stejně jako ostatní balíčky, i Apex Legends Gibraltar Edition obsahuje 1000 mincí Apex, exkluzivní kosmetiku a ceněný skin pro samotného Gibraltaru – skin King of the Sea.

Ostatní legendární edice hry nabízejí velmi podobné sady. Například edice Lifeline, Bloodhound, Octane a Pathfinder mají uvnitř velmi podobný obsah. Tyto balíčky obsahu zůstávají k dispozici na všech herních platformách Apex Legends, což znamená, že vydání Gibraltar bude pravděpodobně následovat v tomto duchu. Každé balení obsahuje skin pro Legend, na kterém je založen. Navíc je dodáván s pláštěm zbraně, nějakou další kosmetikou a 1000 mincemi Apex. Balíčky stojí 17.99 GBP v GBP nebo 19.99 USD.

Balíčky bezpochyby mají velmi dobrou hodnotu za peníze. Typicky stojí Legendary Skins a 1000 Apex Coins stejně jako Legendary Edition. Nemluvě o tom, že přidané dobroty jsou příjemným způsobem, jak se přizpůsobit své opozici, pokud hrajete Legendu, nebo v tomto případě Gibraltaru.

Není žádným překvapením, že vydání Gibraltaru je na cestě. The Legends je v současné době jedním z meta picků s aktivními schopnostmi diktujícími tempo hry. Nová legendární kůže spolu s jeho současnou popularitou je tedy pro fanoušky nový způsob, jak si prohlédnout hlavní meta v současné meta.

Nový pokles obsahu se shoduje s aktuálním Výroční událost v plném proudu. Navíc měla Apex Legends nedávno své druhé narozeniny. S tímto výročím se během akce odemykají bezplatné bitevní lístky, mise a odměny. S Apex Legends se toho určitě hodně děje a spousta bezplatných a placených aktivit, se kterými se můžete zapojit.

Obrázek přes Shrugtal.

▰ Více Apex Legends Novinky

▰ Poslední zprávy z esportu

REKLAMA